Piment d'Espelette Chilisauce

Træd ind i en verden af smag og varme med vores seneste skabelse - en limited edition chilisauce baseret på den verdenskendte Piment d'Espelette chili. Vi er stolte af vores samarbejde med mesteren inden for fermentering og chilisaucer, John fra Copenhagen Hot Sauce and Mustard Co., der har skabt denne unikke sauce med omhu og passion.

En chili som ingen anden chili
Piment d'Espelette chili er ikke som nogen anden chili; dens frugtagtige smag og moderate varme er en hyldest til Espelette-regionen i Baskerlandet, hvor den dyrkes og høstes med omhu af lokale landmænd. Vores sauce er blevet fermenteret i 6 måneder og fanger den delikate balance mellem mildhed og kraft, som gør Piment d'Espelette så særlig.

En fermenteret fortryllelse
Johns ekspertise og dedikation til håndværket skinner igennem i hver dråbe af denne sauce. Med omhu udvalgte ingredienser og traditionelle fermenteringsmetoder, har vi skabt en sauce, der er enestående i sin kvalitet og smag. Vi er begejstrede for at dele dette mesterværk med jer og er sikre på, at I vil elske den varme og smagsoplevelse, som vores Limited Edition Piment d'Espelette Chilisauce bringer til jeres måltider.

Tilbage til blog