Ekstra Jomfru Olivenolie - Seléction Catherine Fogel x CARDENAU  - En Kulinarisk Rejse

Ekstra Jomfru Olivenolie - Seléction Catherine Fogel x CARDENAU - En Kulinarisk Rejse

Velkommen til en gastronomisk rejse fyldt med lidenskab og sublim smag! Hos os finder du en unik og ekstraordinær olivenolie, Seléction Catherine Fogel x CARDENAU, der er skabt med dedikation og ekspertise for at levere en enestående smagsoplevelse.

Historien bag:
Hver dråbe af denne udsøgte olivenolie er resultatet af en årlig rejse til Pedrera, tæt på Sevilla, Spanien, hvor Catherine Fogel samarbejder tæt med producenten. Dette partnerskab er ikke blot et forretningsforhold, men en fælles passion for at skabe noget unikt og ekstraordinært. I hjertet af den spanske olivenlund vælger de omhyggeligt oliven af sorter Pico Limón og Arbequina fra den årlige høst, der finder sted i slutningen af oktober. 

Catherine Fogel
Catherine Fogel er en lidenskabelig ekspert inden for gastronomi med en unik evne til at opfange nuancer i dufte og smag. Uddannet smagspanel-leder af olivenolie og Maître Fromager, blev hun den første dansker optaget i den internationale osteloje. Hendes 20 års erfaring i indkøb af gourmetspecialiteter og multikulturelle baggrund har gjort hende til en respekteret smagsdommer ved internationale konkurrencer. Catherine deler sin passion for fødevarer og gastronomi gennem Olivoteque, hvor hun inviterer dig til at opleve hendes ekspertise og kærlighed til kulinariske eventyr.

Læs mere om Cathrine her: https://olivoteque.com/

Kvalitet i hver dråbe:
Seléction Catherine Fogel x CARDENAU er stolt af at præsentere en olivenolie af absolut højeste kvalitet. Den omhyggelige udvælgelse af oliven og den dedikerede produktionsproces garanterer, at hver dråbe i flasken er fyldt med den autentiske smag af det spanske landskab.

Forbindelsen med jorden:
Vores olivenolie skaber en forbindelse mellem forbrugeren og jorden, hvor olivenene dyrkes med omhu og respekt for naturen. Produktionsprocessen foregår i harmoni med naturen, og hver fase, lige fra høst til presning, er udført med en dyb respekt for miljøet.

Gør din madlavning til en kulinarisk oplevelse ved at tilføje Seléction Catherine Fogel x CARDENAU til din samling af udsøgte ingredienser. Oplev selv, hvorfor vores olivenolie er mere end bare en ingrediens – det er en smagsoplevelse, der fordyber dig i det bedste fra Middelhavet.
Retour au blog