Le Gourmand Engros & Cardenau

Vores primære ekspertiseområde er fødevareimport af høj kvalitet, med et særligt fokus på franske råvarer. Vores engagement i at levere den bedste kvalitet fører os verden rundt, i søgen på at finde de bedste producenter inden for hver kategori. 

Vi differentierer os ved at handle direkte med producenterne og kan derfor tilbyde et bredt sortiment af frugt og grønt, kød og fjerkræ, ost og mejeri og kolonial af høj kvalitet.

Ved at handle direkte med producenterne skærer vi mellemledet fra og sikrer bedst mulig pris og råvarefriskhed.  

  • Carsten & Julius

    Carsten er manden bag Le Gourmand på Værnedamsvej.

    Siden 2005 har han rejst mellem Danmark og Frankrig for at opsnuse de små producenter, der leverer den højeste kvalitet inden for hver deres felt.

    Nu er hans søn Julius kommet med ombord som næste generation af Le Gourmand. De er begge en del af Le Gourmand Engros.

  • Sander Dick-Nielsen

    Sander er født ind i en købmandsfamilie fra Nexø. Allerede som 18-årig købte Sander Dick-Nielsen en grossistvirksomhed med bornholmske specialiteter. Han har været købmand lige siden og har modtaget prisen "Danish Retail Award" der gives til de mest entusiastiske og forandringsskabende butikschef inden for fødevarer. Sander er manden bag dette samarbejde.

  • Cardenau

    De projekter vi er en del af omhandler primært råvarer af høj kvalitet, fødevareudvikling og inspiration via vores forskellige platforme. 

    Grundet vores brede netværk i restaurationsbranchen, fremmer vi de fantastiske råvarer som Le Gourmand ENGROS har i sortiment.

Samarbejdet

Samarbejdet mellem Le Gourmand Engros og Cardenau - Vores samarbejde opstod på baggrund af en fælles vision om at forbedre fødevarekvaliteten i Danmark. For at dette kan lade sig gøre, er målet at nå ud til så mange mennesker som muligt, på arbejdspladserne, i indkøbskurvene og ude på restauranterne.

Et lille udvalg af vores varer

1 af 5