Bag om vores produkter
Hos CARDENAU vælger vi kun det, vi selv vil bruge i vores eget køkken.
Hvert produkt er udviklet med omtanke og skabt i samarbejde med producenter, der deler vores respekt for håndværk, råvarer og smag.
Fra olivenmarkerne i Andalusien til de passionerede producenter i Frankrig - alt handler om kvalitet frem for kvantitet.
Vi tror på, at de bedste produkter starter med de rigtige valg. Det handler ikke om at have mange - men om at have de rette.
Næsten alt om olivenolie
Se alle-
Hvad er forskellen på olivenolie og ekstra jomfru?
Er al olivenolie ens? Langt fra. Få overblik over forskellen på almindelig, jomfru og ekstra jomfru - og hvorfor vi hos CARDENAU kun bruger det sidste.
Hvad er forskellen på olivenolie og ekstra jomfru?
Er al olivenolie ens? Langt fra. Få overblik over forskellen på almindelig, jomfru og ekstra jomfru - og hvorfor vi hos CARDENAU kun bruger det sidste.
-
Er koldpresset olivenolie bedre og hvorfor?
Koldpresset olivenolie er ikke bare en betegnelse, det er et kvalitetsløfte. Læs hvorfor du bør vælge koldpresset og hvordan det løfter både smag og sundhed.
Er koldpresset olivenolie bedre og hvorfor?
Koldpresset olivenolie er ikke bare en betegnelse, det er et kvalitetsløfte. Læs hvorfor du bør vælge koldpresset og hvordan det løfter både smag og sundhed.
-
Hvorfor er god olivenolie så dyr?
En god olivenolie koster mere, men det er der en grund til. Læs hvorfor kvaliteten begynder i marken og smages i hver dråbe.
Hvorfor er god olivenolie så dyr?
En god olivenolie koster mere, men det er der en grund til. Læs hvorfor kvaliteten begynder i marken og smages i hver dråbe.