Spidskålsalat med selleriremoulade og kirsebærvinaigrette - CARDENAU

Spidskålsalat med selleriremoulade og kirsebærvinaigrette

Spidskålsalat med selleriremoulade og kirsebærvinaigrette

Denne ret balancerer det sprøde, det cremede og det syrlige i én og samme anretning. Den fine spidskål får kant fra Dijon og æblecidereddike, selleriremouladen giver fylde og dybde, og kirsebærvinaigretten samler det hele med sødme og friskhed. En ret, der fungerer både som forret, tilbehør eller som en del af et større bord.

Tid: 30 minutter | Sværhedsgrad: Let | Portioner: 4

Ingredienser

Spidskålsalat

Selleriremoulade

Kirsebærvinaigrette

Til servering

  • Spidskålsblade
  • Hakket pistacie
  • Ekstra olivenolie

Sådan gør du

Spidskålsalat

Trin 1
Kom den fint snittede spidskål i en skål. Tilsæt Dijon sennep, æblecidereddike, salt og peber.

Trin 2
Rør olivenolien i lidt ad gangen, til kålen er blank og let masseret. Vend kapers og persille i, og smag til for syre og fedme.

Selleriremoulade

Trin 1
Bland den revne selleri med crème fraîche og hjemmerørt mayonnaise.

Trin 2
Smag til med Champagne-Ardenne eddike og salt. Remouladen skal være frisk, cremet og let syrlig.

Kirsebærvinaigrette

Trin 1
Rør kirsebærsauce med Champagne-Ardenne eddike, salt og peber.

Trin 2
Tilsæt olivenolie, til vinaigretten er balanceret mellem sødme, syre og fylde.

Anretning

Læg spidskålsblade på et fad og fordel spidskålssalaten ovenpå. Kom en skefuld selleriremoulade på, og dryp kirsebærvinaigretten over. Afslut med hakkede pistacienødder og et sidste strejf olivenolie.

Smag altid til undervejs - balancen mellem salt, sødme, syre og fedme er det, der løfter retten.

Fordi smagen starter med det, du vælger.

Retour au blog

2 commentaires

I er fantastiske. Glædelig jul 🎄🎄

Susan Jespersen

I er fantastiske. Glædelig jul 🎄🎄

Susan Jespersen

Laisser un commentaire